Trainingen

Droogtrainingen
Naast de schaatstrainingen op het ijs biedt T.S.S.V. Braga ook droogtrainingen aan buiten het ijs. Deze trainingen beginnen direct na de zomervakantie en zorgen ervoor dat je een goede basisconditie kan opbouwen voor het komende schaatsseizoen. Iedereen kan met deze droogtrainingen mee doen, of je nou een beginner bent of een meer ervaren sporter. De eerste training vindt plaats op woensdag 29 augustus om 20:00u en daarna zullen deze trainingen tot de tweede week van oktober op elke woensdagavond plaatsvinden. De verzamelplek voor de droogtrainingen is bij de ingang van het Studenten Sportcentrum van de Universiteit.

Schaatstrainingen
De schaatstrainingen worden in de winterperiode (oktober tot maart) elke maandagavond gegeven op de Ireen Wüstbaan te Tilburg. De eerste schaatstraining op het ijs vindt plaats op maandag 15 oktober. Binnen T.S.S.V. Braga hebben we de volgende drie trainingsgroepen:

  • Wedstrijdgroep (start training: 19:45u)
  • Gevorderden (start training: 19:45u)
  • Beginners (start training: 20:00u)

Om de trainingen bij T.S.S.V. Braga te volgen is naast lidmaatschap ook het bezit van een sportabonnement verplicht. Net zoals op het Sportcentrum bij de universiteit zelf geschied toegang tot de ijsbaan middels het scannen van je vingerafdruk. Je vingerafdruk wordt bij de balie van het T-kwadraat gebouw gescand waarna je een toegangskaartje krijgt voor de ijsbaan. Vergeet dus niet om je vingerafdruk te laten scannen bij het Sportcentrum!

PS: aan het begin van het seizoen worden de leden verdeeld over de drie trainingsgroepen. Daar krijgt ieder lid vóór de eerste training van het seizoen bericht over. De indeling is overigens niet definitief en kan gedurende het seizoen aangepast worden.

Groepsfoto op het ijs

Leave a Reply