Braga Sprint Cup

Op zaterdag 11 november 2023 wordt op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg de Braga Sprint Cup gereden. Net zoals vorig jaar, zal deze wedstrijd ook dit jaar weer onderdeel uitmaken van het Brabantweekend dat we samen met ESSV Isis organiseren. Op deze pagina is alle informatie over de Braga Sprint Cup en het Brabant weekend te vinden. Wil je meer informatie over het IUT Massastart, kijk dan op de website van ESSV Isis.

Aanmelden voor het Brabantweekend:

Vul hier het aanmeldformulier in

Kosten

-Braga Sprint Cup 15,-

-IUT Massastart 17,50

-Overnachting, ontbijt en avondeten zondag 20,-

Weekend Deal (Braga Sprint Cup + IUT Massastart + Overnachting, ontbijt en avondeten zondag) voor slechts 45,-

Uiterlijk aanmelden en kosteloos afmelden

5-11-2023 23:59

Carnaval

Zaterdag 11-11, dé opening van het carnavalsseizoen aka ongegeneerd verkleed gaan over straat in veelste foute outfits en meezingen met de meest foute carnavalsmuziek!

Weer of geen weer, de start van het mooiste seizoen van het jaar moet en zal gevierd worden. Bereid je voor op op-en-top Brabantse gezelligheid en ervaar waarom voor sommige mensen alles moet wijken om bij dit feest aanwezig te kunnen zijn.

Maar hoe overleef je carnaval als je geen Brabander bent? Ter voorbereiding, de carnavalskleuren van Tilburg zijn groen-oranje. Wil je het dus laten lijken alsof je er wel bij hoort en je weet wat je doet, draag dan vooral deze kleuren. Kom vooral niet in geel-wit-rood, want nee, we zijn niet in Den Bosch.

Verder moet je weten dat Tilburg tijdens carnaval Kruikenstad heet. Waarom dit zo is, mogen jullie zelf opzoeken… Als laatste, GENIET! Een carnavalsoutfit kan niet gek genoeg zijn, dus schaam je vooral niet en geniet van dit mooie feestje!

PS. Mocht je er nu al he-le-maal zin in hebben en je nóg meer willen voorbereiden: check alvast  deze playlist voor carnaval 2024!! 

Programma

Zaterdag

18:00-22:00 Braga Sprint Cup @IreenWust IJsbaan Tilburg

 2x 500m, 1x 1000m

23:00 Naar overnachtingslocatie @Scouting PVG Tilburg

11-11 beleven in hartje Tilburg!

Zondag

Ochtend richting Eindhoven

Avondeten @Studentencafe Hubble

18:30-20:30 IUT Massastart @Ijsbaan Eindhoven

 2x puntenkoersen, 1x massastart

Goed om te weten

Parkeren kan bij de Ireen Wust IJsbaan op het parkeerterrein naast de Jumbo. Het is hier wel betaald parkeren. Kom je met het OV, en blijf je slapen, dan is het handig om een OV fiets te pakken op Tilburg Centraal, je kunt ook de bus nemen naar Stappegoor/ijsbaan.

Startlijst

Deze zal later bekend gemaakt worden. De deelnemerslijst zal voor 5 november online staan

Wedstrijd reglement

Deze zal later bekend gemaakt worden..