Wie zijn wij?

Welkom op de website van de gezelligste studenten schaatsvereniging van Nederland! T.S.S.V. Braga is een studentensportvereniging die zich vooral focust op schaatsen. De Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg is onze thuisbaan en in de winter zijn we maandagavond zijn wij daar voor een gezellige, maar fanatieke training te vinden. In de zomer is de ijsbaan gesloten en sporten we bij het sportcentrum om perfect voorbereid te zijn voor volgende winter.

Wij hebben de mogelijkheid om verschillende niveaus schaatsers aan onze vereniging toe te voegen. Of je nu een beginnende krabbelaar bent of een doorgewinterde topper. Wij hebben voor iedereen plek! Kijk gerust rond op deze website om een indruk op te doen van deze toffe vereniging en meer informatie. Daarnaast zijn wij ook op Facebook en Instagram te vinden.

Lijkt het jou nu super leuk om deel uit te maken van T.S.S.V Braga? Kijk dan eens onder het kopje trainingen voor informatie over onze trainingsgroepen, onder het kopje Braga Sprintcup voor onze eigen jaarlijkse wedstrijd en onder het kopje lid worden voor het inschrijfformulier en meer informatie over contributie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *