Trainingen

In de zomer trainen we op maandagavond van 19:30 tot 20:30 bij het sportcentrum van de universiteit. Tijdens deze trainingen werken we aan conditie, kracht, balans en schaatstechniek. Door verschillende oefeningen zorgen we dat we voor komende winter helemaal voorbereid zijn om de schaatsen weer aan te doen. Kijk voor meer informatie over de zomertraining onder het kopje zomertraining.

De schaatstrainingen worden in de winterperiode (oktober tot maart) elke maandagavond gegeven op de Ireen Wüstbaan te Tilburg. Binnen T.S.S.V. Braga hebben we de volgende drie trainingsgroepen:

  • Gevorderden 1 (start training: 19:45u)
  • Gevorderden 2 (start training: 19:45u)
  • Beginners         (start training: 20:00u)
    Let op! De beginnerstraining vindt plaats op de ijshockeybaan in het midden van de 400 meter baan!

Net zoals op het Sportcentrum bij de universiteit  krijg je toegang tot de ijsbaan middels het scannen van een QR code. Dit kan bij de balie van Tkwadraat en daarmee ontvang je een kaartje waarmee je de ijsbaan kunt betreden. Zorg hiervoor dat je de app van het sportcentrum op je telefoon hebt staan, zodat je de QR code kunt scannen.

LET OP!

  • Om de beginners- en gevorderden trainingen bij T.S.S.V. Braga te volgen is het bezit van een sportabonnement van de universiteit verplicht.
  • Bij alle trainingen is het dragen van een helm en handschoenen verplicht! Er zijn een aantal helmen beschikbaar vanuit de verenigingen

Laat een antwoord achter