Trainingen

De schaatstrainingen worden in de winterperiode (oktober tot maart) elke maandagavond gegeven op de Ireen Wüstbaan te Tilburg. De eerste schaatstraining op het ijs vindt plaats op maandag 4 oktober 2021. Binnen T.S.S.V. Braga hebben we de volgende drie trainingsgroepen:

  • Gevorderden 1 (start training: 19:45u)
  • Gevorderden 2 (start training: 19:45u)
  • Beginners          (start training: 20:00u)
    Let op! De beginnerstraining vindt plaats op de ijshockeybaan in het midden van de 400 meter baan!

Aan het begin van het schaatsseizoen krijgt ieder lid vóór de eerste training een mail met de huidige groepsindeling. Deze indeling is niet definitief. Als gedurende het seizoen blijkt dat een lid beter tot zijn/haar recht komt in een andere trainingsgroepen is wisselen ten alle tijden mogelijk!

Net zoals op het Sportcentrum bij de universiteit zelf krijg je toegang tot de ijsbaan middels het scannen van je vingerafdruk.* Je vingerafdruk wordt bij de balie van het T-kwadraat gebouw gescand waarna je een toegangskaartje krijgt voor de ijsbaan. Vergeet dus niet om je vingerafdruk te laten scannen bij het Sportcentrum als je een sportabonnement hebt afgesloten!

*Dit is door corona niet meer het geval. Kijk op de site van het sportcentrum voor de laatste updates

LET OP!

  • Om de beginners- en gevorderden trainingen bij T.S.S.V. Braga te volgen is het bezit van een sportabonnement van de universiteit verplicht.
  • Bij alle trainingen is het dragen van een muts en handschoenen verplicht! Het dragen van een helm wordt sterk aangeraden en zijn voor de beginners beschikbaar vanuit de verenigingen